search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:06
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο – Ηθική αυτουργός η 63χρονη θεία του

21.11.2023 16:51
skilos-new
Πηγή: Pixabay

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Ζακύνθου πέρασαν την Τρίτη (21/11), ο 43χρονος δράστης της θανάτωσης σκύλου και η 63χρονη θεία του και ιδιοκτήτρια του σκύλου, η οποία ζήτησε σαπό τον 43χρονο να σκοτώσει το ζώο με την δικαιολογία ότι είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το απόγευμα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν έναν πυροβολισμό και όταν βγήκαν στην αυλή αντίκρυσαν το σκυλί νεκρό. 

Από την ανάκριση προέκυψε πως ο δράστης, ένας Ζακυνθινός 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, χωρίς να είναι δηλωμένο στο όνομά του, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της. Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανηψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Στον 43χρονο έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 30.000 για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη του. ενώ η 63χρονη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία στην θανάτωση ζώου συντροφιάς.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – σοκ: Ο άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας από ανήλικες στο Περιστέρι

Η βρετανική Sun «ανακαλύπτει» την Πάτμο – Το νησί του Ιωάννη και των σταρ (videos)

Έρχεται μίνι κακοκαιρία σε 2 δόσεις: Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες – Η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:06