search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Στα έξι τα θύματα του «Δράκου» των Εξαρχείων – Τον πρόδωσε βίντεο από τη Γλυφάδα (videos)

22.11.2023 11:11
Untitled design (8)

Στις έξι συνολικά οι επιθέσεις του «Δράκου» κατά των γυναικών, οι 5 ήταν στην Αθήνα και η μία στη Γλυφάδα. Ο «Δράκος» των Εξαρχείων συνελήφθη την Τρίτη (21/11) στην πλατεία Κάνιγγος από αστυνομικούς της νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο νεαρός τρομοκρατούσε γυναίκες εκτός από το κέντρο των Αθηνών και στα Νότια Προάστια. Ειδικότερα, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, ο 23χρονος είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα 18 ετών την ώρα που εκείνη είχε φύγει από μία φίλη της και περίμενε σε στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα, όταν ο νεαρός πλησίασε την κοπέλα και έκατσε δίπλα της. Τότε άρχισε να αυνανίζεται και όταν η κοπέλα σηκώθηκε να φύγει, εκείνος την ακολούθησε και, σε ένα παρακείμενο στενό, την έριξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την θωπεύει. Εκείνη αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και, για καλή της τύχη, την άκουσε ο πατέρας της φίλης της που είχε επισκεφθεί και βγήκε έξω, αναγκάζοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Στο βίντεο , φαίνεται ο άνδρας λίγο μετά την πράξη του να αποχωρεί κοιτώντας πίσω προφανώς φοβούμενος μήπως τον ακολουθούν. Πρόκειται για ένα από τα βίντεο που συνέβαλαν καταλυτικά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Εκτός όμως από την Γλυφάδα, ο D. I. είχε επιτεθεί και σε πέντε γυναίκες στην Αθήνα, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη.

Το πρώτο περιστατικό στο κέντρο έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Στις 20 Νοεμβρίου, δυο μέρες μετά δηλαδή από την πρώτη επίθεση, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί, με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: Εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία – Άνδρας άναψε καμινέτο μέσα στο αυτοκίνητό του για να ζεσταθεί και πέθανε

Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Aποφυλακίζεται ο δράστης – «Ντροπή, έχει ειδική μεταχείριση» λέει ο δικηγόρος της

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, σε δύο κύματα η επιδείνωση – «Καμπανάκι» μετεωρολόγων για ψυχρή εισβολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:00