search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:18
MENU CLOSE

Ρόδος: Καταγγελία για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας – Ο πατέρας της βρήκε στο σπίτι ναρκωτικά

23.11.2023 10:11
rhodes new

Eκανε καταγγελία για αποπλάνηση της 14χρονης κόρης του από έναν 19χρονο. Οπως υποστηρίζει την έμπλεξε ακόμα και με ναρκωτικά.

Η υπόθεση εκτυλίσεται στη Ρόδο.

Η καταγγελία του πατέρα της ανήλικης έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Όπως διαπιστώθηκε ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος πατέρας μιας 14χρονης μαθήτριας της τρίτης γυμνασίου παρέδωσε την 18η Νοεμβρίου 2023 στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων, την οποία βρήκε μέσα στο σπίτι του.

Δήλωσε ότι ανήκει στον 19χρονο σύντροφο της ανήλικης κόρης του. Ο δράστης αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης έχει αποπλανήσει το παιδί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν όπως είπε σοβαρά προβλήματα στην πολύτεκνη οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο πατέρας έχει υποβάλει μήνυση ενώ χθες ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης

Προκλητικός ο «Δράκος των Εξαρχείων»: «Φυσικά και είχα άνεση, ήξερα ότι δεν θα με πιάνατε» – Και έβδομη καταγγελία για τον 23χρονο (videos)

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα οδηγός – Τυλίχτηκε στις φλόγες το αμάξι του

Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:17