search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:33
MENU CLOSE

Γιώργος Τσίπρας: Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν υπήρχε κανένας λόγος αποχώρησης ειδικά για τους 6+6 (Video)

24.11.2023 10:05
tsipras new

Δεν πρόκειται να πλήξει την πορεια του ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου. Σε αυτη την εκτίμηση προχώρησε το στέλεχος του κόμματος Γιώργος Τσίπρας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι «θα σταματήσει η κατάσταση εσωστρέφειας που ήταν η πιο ανώμαλη κατάσταση που έχει βιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αφού είπε ότι «ήταν σχετικά μεγάλα ονόματα» όσοι αποχώρησαν, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι «δεν παίρνουν την σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επισήμανε «υπάρχει ένα παρελθόν στο ποιος έκανε και ποιο όχι αντιπολίτευση», ενώ ευχήθηκε στους αποχωρήσαντες «καλή τους τύχη».

Επανέλαβε, ότι «δεν υπήρχε κανένας λόγος αποχώρησης ειδικά για τους 6+6. Είναι η πρώτη παγκοσμίως διάσπαση χωρίς πολιτικό επίδικο».

Σύμφωνα με την ανάλυσή του – την έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «υπάρχει μια ιστορία την τελευταία 10ετια. Στον χώρο της ακροδεξιάς υπάρχει μια πολυδιάσπαση, ένας χώρος της κεντροδεξιάς που δεν είναι με τον Μητσοτάκη εκφράστηκε μόνο με τους ΑΝΕΛ. Στην κεντροαριστερά πάντα υπήρχε κάτι, τώρα έχουμε τρία κόμματα, είτε λίγο δεξιά είτε λίγο αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδική αποστολή να μην… πετάγεται πιο ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ματαιοπονούν όσοι έχουν τέτοιους σχεδιασμούς, δεν θα πάνε πολύ μακριά».

Στην ερώτηση, τέλος, που ανήκει ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο ξάδερφος του απάντησε: «Ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς πονάει το κόμμα του και θα ήθελε να είναι καλύτερη η κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

«Κατέβασαν» τα λογότυπα του ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσαντες βουλευτές – Με τι τα αντικατέστησαν (Photos)

Δημήτρης Μαύρος στο topontiki.gr: Έτσι αναλύω το φαινόμενο Κασσελάκη – Η γοητεία, το Κέντρο, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ και ο ρόλος του Πολάκη

Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:32