search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:22
MENU CLOSE

Οι πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες άγριων ζώων για το 2023: Από την αλεπού που… καπνίζει μέχρι το καγκουρό που… παίζει κιθάρα

24.11.2023 21:46
alepou-new

Οι κριτές των βραβείων Comedy Wildlife Photo Awards μελέτησαν περισσότερες από 1.800 εικόνες άγριων ζώων που υποβλήθηκαν από 85 χώρες και επέλεξαν τις καλύτερες για το 2023.

Νικητής των φετινών βραβείων με τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων είναι ένα καγκουρό που ποζάρει σαν να παίζει κιθάρα.

Η φωτογραφία ενός θηλυκού γκρίζου καγκουρό τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Jason Moore σε ένα χωράφι με αγριολούλουδα στα προάστια του Περθ της Αυστραλίας. Ο ίδιος κέρδισε ως βραβείο μια φωτογραφική τσάντα και ένα σαφάρι μιας εβδομάδας στο Maasai Mara της Κένυας.

Ο νικητής της υποβρύχιας κατηγορίας ήταν η φωτογραφία μιας ενυδρίδας που μοιάζει με μπαλαρίνα, τραβηγμένη από έναν φωτογράφο από τη Σιγκαπούρη με το όνομα Otter Kwek.

Υπήρχαν επιπλέον 10 συμμετοχές που ξεχώρισαν. Μεταξύ αυτών είναι μια μαϊμού που χρησιμοποιεί την ουρά της ως ψεύτικο μουστάκι και μια χαρούμενη χελώνα που γίνεται φίλη με μια λιβελούλα.

Διαβάστε επίσης:

Απελευθερώθηκε ηλικιωμένη όμηρος που η Χαμάς είχε δηλώσει νεκρή

Αργεντινή: Το κλείσιμο της κεντρικής τράπεζας δεν είναι διαπραγματεύσιμο, λέει ο Μιλέι

Σάντσεθ από Ράφα: «Δολοφονούνται αδιακρίτως Παλαιστίνιοι» – Έντονη αντίδραση από το Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:22