search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:14
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κασσελάκη δεν τον ανέδειξαν ψηφοφόροι του κόμματος

27.11.2023 15:40
SKOURLETIS_PANOS1511

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα μίλησε το πρώην πλέον στέλεχος του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος, εξέφρασε την διαφωνία του, την οποία όπως είπε μιλώντας στο Action 24, είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή.

«Εμείς είχαμε προειδοποιήσει για τη διαδικασία, που καταργούσε την έννοια της δημοκρατικής συγκρότησης. Τότε η απάντηση ήταν ας μπάζει λίγο η διαδικασία, θα έχουμε για πάντα αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Όπως είπε «ο Κασσελάκης δεν αναδείχθηκε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος. Ήταν προβληματική η διαδικασία εκλογής του».

«Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έπρεπε να αφήσει να χρησιμοποιηθεί το όνομα του από τους υποψήφιους προέδρους», ανέφερε ο πρώην υπουργός του κόμματος.

Τέλος αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, είπε ότι «είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα Αχτσιόγλου για κοινή πορεία».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Να υπάρξει ενημέρωση πολιτικών αρχηγών εν όψει του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας

Αυγέρη: Χωρίς στρατηγική για τα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση – Μητσοτάκης και Σαμαράς παίζουν πολιτικό παιχνίδι

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απορρίπτει τα περί κύματος αποχωρήσεων και δίνει αριθμούς και ποσοστά  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:09