search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Γαμπρός σκότωσε τη νύφη και άλλα τρία άτομα στο γαμήλιο γλέντι και αυτοκτόνησε!

27.11.2023 11:45
thai_wedding

Ένας Ταϊλανδός παραθλητής πυροβόλησε τη σύζυγό του ανήμερα του γάμου τους, αλλά και τη μητέρα της και την αδελφή της.

Και οι τρεις έπεσαν νεκρές από τις σφαίρες του δράστη, προτού αυτός αυτοκτονήσει.

Ο 29χονος Τσατουρόνγκ Σουκσούκ και η 44χρονη Καντσάνα Πατσούντουεκ παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη και σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο δράστης έφυγε από το γαμήλιο πάρτι και επέστρεψε με ένα όπλο, ανοίγοντας πυρ κατά της συζύγου του, της 62χρονης μητέρας της και της 38χρονης αδελφής της.

Οι σφαίρες έπληξαν δύο ακόμη καλεσμένους της δεξίωσης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε. Όπως ανέφερε η αστυνομία στο BBC, ο Τσατουρόνγκ Σουκσούκ ήταν αρκετά μεθυσμένος κατά τη επίθεση, αλλά το κίνητρό του παραμένει ακόμη ασαφές.

Ο δράστης φέρεται να κατείχε νόμιμα το όπλο, το οποίο είχε αγοράσει πέρυσι. Η οπλοκατοχή είναι συνηθισμένη στην Ταϊλάνδη.

Μέσα ενημέρωσης της χώρας, επικαλούμενα καλεσμένους του πάρτι, ανέφεραν πως το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, ωστόσο η αστυνομία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για εικασίες και πως συγκεντρώνει τα στοιχεία για την υπόθεση.

Οι Τσατουρόνγκ Σουκσούκ και Καντσάνα Πατσούντουεκ συζούσαν επί τρία χρόνια πριν παντρευτούν.

Ο δράστης, που έχασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του σε παραστρατιωτική δύναμη πεζικού στα σύνορα της χώρας, είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους αγώνες «Asean Para», στην Ινδονησία, πέρυσι. Φέρεται, επίσης, να ήταν ήταν στη λίστα των αθλητών, που θα διαγωνιστούν στους Παγκόσμιους Αγώνες «Abilitysport» στην Ταϊλάνδη τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Βερμόντ: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με όπλο στους τρεις Παλαιστίνιους φοιτητές

Γαλλία: Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του! (videos)

Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα σε… 27 σχολεία!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39