search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:46
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο 82χρονο με αναπηρία – «Δεν έχω πού να πάω» (videos)

28.11.2023 16:57
xalkidiki_exosi_82xronos_2811_1920-1080-new
credit: xalkidikipolitiki.com

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με την αστυνομία να πετά έξω από το σπίτι του τον 82χρονο με αναπηρία, Θεόφιλο Τζοχουνίδη, στα Νέα Φλόγητα Χαλκιδικής.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω», είπε στο xalkidikipolitiki.com ο 82χρονος, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του, στη μέση του δρόμου.

Η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα, οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στοιβάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

«Ντροπής πράγματα. Ούτε τα σκυλιά δεν βγάζουν έτσι έξω από το σπίτι τους. Άσε τον άνθρωπο μέσα. Να χτυπήσει; Αν είναι δυνατόν», φώναζε οργισμένος γείτονας του 82χρονου.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του 82χρονου δίνει μάχη εδώ και μήνες, προκειμένου να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στη Λέσβο: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τους 12 ναυτικούς του Raptor – Εν αναμονή της κατάθεσης του 40χρονου

Σοκ στον Κολωνό: 20χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 18 άτομα

Εορταστικό ωράριο: Πότε αρχίζει, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31