search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:23
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι «έμπειροι» που ακούει ο Ανδρουλάκης – Ποιους συμβουλεύεται

28.11.2023 06:32
pasok
Eurokinissi

Συσκέψεις επί συσκέψεων έχει σχεδόν καθημερινά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο αρχηγός εκτός από τον «σκληρό πυρήνα» των συνεργατών του ακούει την γνώμη και πιο «έμπειρων» στελεχών.

Κάτι τέτοιο έκανε και πριν το Πολιτικό Συμβούλιο του προηγούμενου Σαββάτου. Στο γραφείο του προέδρου του Κινήματος βρέθηκαν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, ο Μανώλης Όθωνας, ο Πέτρος Ευθυμίου και τον Γιάννη Μεϊμάρογλου.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να ακούσει την άποψή τους για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και να αξιοποιήσει την εμπειρία τους. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δέχεται κριτική για το γεγονός ότι δεν συγκαλεί συχνά τα όργανα του κόμματος, το ερώτημα που γεννάται είναι αν αυτές οι συναντήσεις θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:

Δίπλα δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης σε εκδήλωση: Τα χαμόγελα και η… αμηχανία (Photos)

Γεύμα Κασσελάκη – Κοτζιά σε ψαροταβέρνα στην Καστέλα (Video)

Γιώργος Αυτιάς: Μένει στο Φάληρο μέχρι να φύγει (αν φύγει) για Βρυξέλλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44