search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Star: Νέα απρέπεια των Βρετανών – Απέσυραν την ασφάλεια του Μητσοτάκη μετά την ακύρωση του ραντεβού με Σούνακ – Damage control από Κάμερον

28.11.2023 22:39
sunak 987- new

Μετά το unfair της ακύρωσης της συνάντησης Σούνακ – Μητσοτάκη στο Λονδίνο, λόγω της υπόθεσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, οι Βρετανοί φέρονται να προχώρησαν σε μια ακόμη απρέπεια κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το Star, μετά την ακύρωση του ραντεβού χθες το απόγευμα, οι Βρετανοί απέσυραν και την ασφάλεια του πρωθυπουργού, θεωρώντας την επίσκεψή του πλέον ιδιωτική και όχι επίσημη, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς.

Συνάντηση Κάμερον – Γεραπετρίτη

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν Υπουργός Εξωτερικών πάντως της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σε συνάντηση που ζήτησε και είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Γεραπετρίτη, στο περιθώριο της συνόδου των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε στον κ. Κάμερον τη διαφωνία αρχής που υφίσταται ως προς το ζήτημα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ωστόσο, οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές ότι υφίσταται ανάγκη συνεργασίας για τη διαφύλαξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ηνωμένου Βασιλείου και την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Αυτή είναι η «κοινωνική πολιτική» του κόμματος που χρωστάει πάνω από 400 εκατ. ευρώ

Αποχή των συμβολαιογράφων μέχρι 11 Δεκεμβρίου: «Ζητούμε την εφαρμογή όσων από κοινού συμφωνήσαμε»

Viral τα αγγλικά Άδωνι στο Twitter – Αποθέωση για το «λαντζέρης», το «κουζίν» και το «the μόλυβδ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:52