search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Μπέος για επεισοδιακό ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Η αστυνομία φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης» – Το μήνυμα σε όσους νομοθετούν

03.12.2023 20:12
beos_epeisodia_volos

Ευθύνες στην Αστυνομία επέρριψε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισοδιακό ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό, ενώ έκανε λόγο για οπαδούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

«Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για τη στάση του Βόλου. Εμείς δε θα είμαστε αυτή η ομάδα που θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί κάποια από τις μεγάλες (σ.σ. Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και θα πάρει το παιχνίδι εκτός γηπέδου», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος.

«Ωστόσο, πρέπει να σταθούμε σε αυτή την εικόνα που είναι ντροπή. Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι η Αστυνομία. Δεν είναι τρόπος αυτός να χρησιμοποιούν δακρυγόνα. Πολλοί παίκτες, δικοί μας και του Ολυμπιακού, είχαν σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Χρειάστηκε να τους παρασχεθεί οξυγόνο. Στις κερκίδες έκλαιγαν μικρά παιδιά», τόνισε.

«Αυτοί που νομοθετούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί και να πουν “τέρμα η αλητεία”. Ενώ βλέπουμε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν αλήτες που ασελγούν στο κορμί του ελληνικού ποδοσφαίρου», κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο – Iσοπαλία μετά τη 45λεπτη διακοπή (Videos)

ΠΑΟΚ: Σε δημοπρασία οι φανέλες από το ματς με την Φρανκφούρτη

Euro 2024: YouTuber ανέλαβε την ευθύνη για τα βογγητά την ώρα της κλήρωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:07