search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Μυρτώ Αλικάκη: Τι είπε για το ξαφνικό «κόψιμο» του «Έρωτα Φυγά» (Video)

04.12.2023 10:58
akikaki-new

Το απότομο τέλος του «Έρωτα Φυγά» σχολίασε η Μυρτώ Αλικάκη, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους της που μένουν ξαφνικά χωρίς δουλειά.

Πρόκειται για πολύ δυσάρεστη στην ελληνική τηλεόραση, με τους ηθοποιούς του καστ να μη διστάζουν να εκφράζουν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια σειρά που πήγαινε πάρα πολύ καλά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του γιατί σταματάει. Όλοι ξέρουμε ότι όταν μια σειρά δεν πάει καλά, κινδυνεύει από κάτι τέτοιο. Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. Μου έχει συμβεί και μένα να κοπεί σειρά που συμμετέχω. Κάπως το ίδιο είχαμε ενημερωθεί και εμείς. Δεν υπάρχει πάντα η απαραίτητη ευαισθησία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη.

«150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς που πρωταγωνιστεί στη σειρά τοποθετήθηκε σχετικά, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», επισημαίνοντας ότι η ειρά «κόβεται», παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά που σημειώνει στην τηλεθέαση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρεία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο.

Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, αλλά λέει οι πληγές, τα τραύματα της τιμής και της ηθικής είναι αυτοπροκαλούμενα. Όταν σηκώνεσαι διάφορα άχθη, κάποια στιγμή κουράζεσαι. Πολλές φορές όλα αυτά αντιμετωπίζονται με ένα κακομοιρίστικο άρωμα. Νομίζω ότι κανένας μας δεν περνάει άνετα. Νομίζω ότι όλοι καταθέτουμε καθημερινά μια ενέργεια για να καταφέρουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αυτό.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Όλοι, όχι μόνο οι ηθοποιοί. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, τον μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών, δεν τα ξέρω αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη (Video)

Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει το ακρωτηριασμένο της δάχτυλο και στέλνει μήνυμα στα ανάπηρα άτομα (Video)

Μαρία Κορινθίου για την κόρη της: «Παρακαλώ για μία αγκαλιά και μία καληνύχτα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31