search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Don Leon: Όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει

05.12.2023 18:31
traper don leon 765- new

Συγγνώμη ζήτησε μέσω δηλώσεών του σε τηλεοπτικές εκπομπές ο τράπερ Don Leon που συνελήφθη για δεύτερη φορά ως μέλος της συμμορίας που ανατίναζε και  «ξάφριζε» ATM, αλλά τώρα κατηγορείται και για απόπειραανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών.

Ο τράπερ εμφανίζεται μετανιωμένος και σε δήλωσή του στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη και υπογράμμισε πως «αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

«Όταν βρεθώ ενώπιον της Δικαιοσύνης, θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει»

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτήν τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει.

Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Ανάλογη δήλωση έκανε ο γνωστός τράπερ και στο Live News στο Mega

«Θα είμαι κι αυτή την φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να τα πληρώνω. Ζητώ ειλικρινά μια μεγάλη συγνώμη από όσους έχω απογοητεύσει με την εκ νέου εμπλοκή μου. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με την μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανένα.

Είμαι 28 ετών κι από μικρός δούλευα για να βγάζω πέρα τις υποχρεώσεις. Από τα 18 μου έγινα πατέρας. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν», δηλώνει o γνωστός τράπερ Don Leon.

Σημειώνεται ότι στον 28χρονο τράπερ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή. Το αδίκημα αφορά σε καταδίωξη που έλαβε χώρα στο Αίγιο μετά από ληστεία σε ΑΤΜ και έχει αποδοθεί και στους τρεις κατηγορούμενους.

Πρόκειται για κατηγορία, η οποία δεν περιλαμβανόταν στο διαβιβαστικό της αστυνομίας αλλά αποδόθηκε από την εισαγγελική αρχή, όταν μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας. Παράλληλα, σε βάρος του τράπερ έχουν αποδοθεί – εκτός της απόπειρας ανθρωποκτονίας – τα εξής αδικήματα: 

⁃ συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

⁃ Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

⁃ Έκρηξη από κοινού

⁃ Διακεκριμένη οπλοκατοχή

⁃ Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών

⁃ Πλαστογραφία μετά χρήσης

⁃ Εμπρησμός

⁃ Φθορά ξένης ιδιοκτησίας 

⁃ Οπλοφορία και οπλοχρησία

⁃ Παράνομη βία

⁃ Άσκοποι πυροβολισμοί

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» και ο «λογιστής» της «φάμπρικας» εικονικών συνταγογραφήσεων που έβαλε «μέσα» 500.000 ευρώ τον ΕΟΠΥΥ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – Θα καταθέσει υπόμνημα

Σαλαμίνα: Ο γιος μας βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης – Ο 71χρονος της είχε σπάσει το πόδι το Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39