search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:06
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Ειρωνεύεται την Πάρις Χίλτον για την απόσυρση των διαφημίσεων από το «Χ»

05.12.2023 08:53
paris-elon

Μετά το αντισημιτικό του Έλον Μασκ απέσυρε και η Πάρις Χίλτον τις διαφημίσεις της σειράς μαγειρικών σκευών με την «υπογραφή» της από την πλατφόρμα του «X».

Εκπρόσωπος της 42χρονης σελέμπριτι κληρονόμου και επιχειρηματία των «11:11 Media» με τον οποίο επικοινώνησε το Page Six αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση του Μασκ.

Πολλές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Disney, Paramount, NBCUniversal, Comcast, Lionsgate και IBM, έχουν αποσύρει διαφημίσεις τους από το «Χ» εξαιτίας αναρτήσεων του Μασκ που χαρακτηρίστηκαν αντισημιτικές, με τον ίδιο πάντως να αρνείται ότι ήταν αυτή η πρόθεσή του.

Μιλώντας πρόσφατα στο συνέδριο DealBook των New York Times, o μεγιστάνας της τεχνολογίας ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Άντριου Ρος Σόρκιν σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στις 15 Νοεμβρίου, με την οποία εξέφραζε ουσιαστικά τη συμφωνία του με μια αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας που θέλει τις εβραϊκές κοινότητες να «προωθούν το μίσος εναντίον των λευκών». Στην απάντησή του ο Μασκ δήλωσε ουσιαστικά ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς και στράφηκε συγκεκριμένα κατά του CEO της Disney Μπομπ Άιγκερ, ο οποίος ήταν παρών στο ίδιο συνέδριο.

«Ελπίζω να σταματήσουν», είπε ο ιδιοκτήτης του «Χ», με τον Σόρκιν να τον ρωτά «δεν θέλεις να διαφημίζονται στην πλατφόρμα;».

«Ας μην διαφημίζονται» απαντά ο Μασκ. «Τι εννοείς;» επιμένει ο μπερδεμένος δημοσιογράφος. «Προσπαθούν κάποιοι να με εκβιάσουν με διαφημίσεις; Να με εκβιάσουν με χρήματα; Άντε γ@@@@τε! Άντε γ@@@τε, έγινα ξεκάθαρος; Έι Μπομπ, αν είσαι στο κοινό. Έτσι νιώθω, μην διαφημιστείς».

Παρά το οργισμένο του ξέσπασμα στη μαζική έξοδο των διαφημιζόμενων, ο Μασκ παραδέχτηκε ότι η ανάρτησή του που ξεκίνησε αυτό το «κύμα» αντιδράσεων ήταν ένα από τα πιο ανόητα πράγματα που έχει πει ο ίδιος στην πλατφόρμα. «Έβαλα ένα γεμάτο όπλο στο χέρι όσων με μισούν» είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του «Χ».

Διαβάστε επίσης:

Χουανίτα Κάστρο: Πέθανε η αδελφή των πρώην ηγετών της Κούβας – Είχε συνεργαστεί με τη CIA, ζούσε για δεκαετίες εξόριστη στις ΗΠΑ

Πόλεμος στη Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Χαν Γιουνίς

Ισπανία: «Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι – Φήμες ότι η βασίλισσα Λετίθια είχε δεσμό με τον πρώην γαμπρό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:06