search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:40
MENU CLOSE

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

05.12.2023 12:22
monastiraki new

Στο κλείσιμο σταθμών του μετρό προχωρά η ΕΛ.ΑΣ., αύριο το πρωί, ημέρα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι αύριο τίθενται σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Νεκρή 43χρονη γυναίκα από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο σύντροφος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:39