search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Πάτρα: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

05.12.2023 00:10
EMAK

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας 4/12/2023, ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του, η μαύρη μερσεντές, κοντά στο χωριό Άρλα της Δυτικής Αχαΐας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, βρέθηκε σε περιοχή με αμπελώνες αναίσθητος και ο άνδρας.

Είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή το απόγευμα

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής 3/12/2023, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε. Η σύζυγός του σήμερα δήλωσε την εξαφάνιση του στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες όπως αποκάλυψε το pelop.gr, προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Αργά το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με 3μελές κλιμάκιο διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Ναύπλιο: Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο – Σε σοβαρή κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Θρίλερ στο Μενίδι: Νέα στοιχεία για την υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα – «Υπήρχε συνοδηγός»

Διήμερη κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες Τρίτη και Τετάρτη – Ποιες περιοχές «χτυπά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58