ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Τραμπ: Δεν θα είμαι δικτάτορας όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, παρά μόνο... την πρώτη ημέρα

06.12.2023 15:19

Διαβεβαιώσεις ότι… δεν πρόκειται να γίνει δικτάτορας, εφόσον επιστρέψει στον Λευκό Οίκο το 2025, έδωσε ο τέως πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως έβαλε έναν αστερίσκο, ότι θα γίνει δικτάτορας «μόνο την πρώτη μέρα».

Η απάντηση που έδωσε μπορεί να είναι προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από διάφορα δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες, που αναφέρονται σε αυταρχικές τάσεις του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει πιθανής εκλογικής νίκης τον επόμενο Νοέμβριο, όπως γράφει το Politico.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μας λέει ακριβώς αυτό που θα κάνει αν επανεκλεγεί και απόψε μας είπε ότι θα γίνει δικτάτορας την πρώτη μέρα. Οι Αμερικανοί πρέπει να τον πιστέψουν», έσπευσε να σχολιάσει η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του διδύμου Μπάιντεν- Χάρις, Τζούλι Τσάβες Ροντρίγκες.

Πάντως κατά τον Τραμπ δεν θα είναι αντίπαλός του ο Τζο Μπάιντεν, γιατί όπως είπε δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει την φυσική κατάσταση για να τα καταφέρει. Όσο για την πνευματική κατάσταση, θα έλεγα ότι είναι σε χειρότερη θέση», ισχυρίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε επίσης:

Τεχνητή νοημοσύνη: Εργαστήριο έφτιαξε ύφασμα που αλλάζει… χρώματα! (video)

Λουμπάνγκο: Ταξίδι σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Αφρικής (Videos)

Γυναικοκτονίες – Ιταλία: Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στην κηδεία της 22χρονης Τζούλια Τσεκετίν

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:26
Exit mobile version