search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Ερντογάν: Διάλογος με τον Κωστίδη στο δρόμο για το Μαξίμου – «Ελπίζω να βγάλετε και τις ανάλογες ειδήσεις»

07.12.2023 13:42
Untitled design (8)

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε έναν σύντομο διάλογο με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ενώ κατευθυνόταν στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν ο Ερντογάν αντίκρισε τον δημοσιογράφο κοντοστάθηκε και χαμογέλασε, με τον Έλληνα δημοσιογράφο να του λέει: «Καλωσήρθατε» και τον Τούρκο πρόεδρο να του απαντά: «Καλώς σας βρήκα. Ελπίζω να βγάλετε και τις ανάλογες ειδήσεις!», να τον χαιρετά και να συνεχίζει την πορεία του.

Στο σχόλιο που έκανε για τη συγκεκριμένη στιχομυθία, ο Μανώλης Κωστίδης είπε πως με τον πρόεδρο Ερντογάν «έχουμε συναντηθεί πολλές φορές σε διάφορες περιστάσεις. Και τώρα με τη συνέντευξη στην Καθημερινή είχαμε επικοινωνία, αλλά και προεκλογικά».

Διαβάστε επίσης

Αράχωβα: «Δεν υπάρχει συγκάλυψη», λέει ο δήμαρχος – Διαφωνία μεταξύ των κτηνιάτρων για την κακοποίηση του Όλιβερ (videos)

Επίσκεψη Ερντογάν: Προσαγωγή για 20 Κύπριους φοιτητές – Ήθελαν να αποδοκιμάσουν τον Τούρκο πρόεδρο

Προβληματικό το περιβόητο panic button: Λειτουργεί μόνο σε Αττική και Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:51