search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Ο Νικ Κύργιος ανοίγει σελίδα στο OnlyFans

07.12.2023 18:34
nic-new

Νικ Κύργιος θα μπορεί πλέον να εκφράζεται διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα OnlyFans, καθώς ο 28χρονος υπέγραψε συμφωνία για να ενταχθεί στην εταιρεία συνδρομής βίντεο.

To OnlyFans είναι ένα Μέσο που δίνει τη δυνατότητα προώθησης video και φωτογραφιών μέσω συνδρομών, αλλά έχει γίνει διάσημο κυρίως για το ερωτικό του περιεχόμενο.

Ο ίδιος ο Κύργιος μίλησε για το γεγονός και ανέφερε τα εξής: «Έχει φέρει επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. το OnlyFans) και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται απλώς στο γήπεδο. Πρέπει να εμφανιστούμε και διαδικτυακά. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον. Μιλώ απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά, θα υπάρχουν συμβουλές και παρασκήνια γύρω από το τένις, αλλά επίσης θα μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές πλευρές μου. Παιχνίδια, τατουάζ, την οικεία μου πλευρά».

Από την πλευρά της, η CEO του OnlyFans, Κέιλι Μπλερ, καλωσόρισε τον Κύργιο, σχολιάζοντας ότι «είναι υπέροχο να βλέπουμε τον Νικ να συμμετέχει στην πλατφόρμα μας, να βρίσκει νέους τρόπους για να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Νέα «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού – Έχασε με 71-68 από την αποδεκατισμένη Εφές

Super League: Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η 14η αγωνιστική

Super League: Δεν σφυρίζουν οι διαιτητές το Σαββατοκύριακο – Ζητούν σε επιστολή τους συνάντηση με τον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:19