search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Πάντειο: Απρόοπτο σε συζήτηση με Κοτζιά, Ντιμιτρόφ, Μπουσάτι – Αναρχικοί εισέβαλαν στην αίθουσα (Photos)

07.12.2023 21:31
PANTEIO-NEW

Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε στην εκδήλωση του Παντείου Πανεπιστημίου όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά και του πρώην ΥΠΕΞ της Αλβανίας Ντ. Μπουσάτι «Αναστοχασμός για το Μέλλον της Νοτιοανατολικής Ευρώπης – 11 Υπουργοί Εξωτερικών Αναλύουν και Προτείνουν».

Ομάδα αναρχικών, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην οποία συμετείχαν – εκτός από τους κ.κ. Κοτζιά και Μπουσάτι – ο πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ και ο πρών αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας Β. Πούσιτς εισέβαλαν στην αίθουσα, πέταξαν τρικάκια και άνοιξαν πανό.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε ένταση στην αίθουσα και η συζήτηση την οποία συντόνιζε η καθηγήτρια Μαριλένα Κοππά διεκόπη.

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, ένας λιγότερος πάνω στη γη» η κυνική περιγραφή του δολοφόνου της 43χρονης – Το βίαιο παρελθόν του

Αράχωβα: Μπαίνει στις έρευνες για τον Όλιβερ και το Ανθρωποκτονιών – Προχωρούν σε εκταφή του χάσκι, συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: «Ντύθηκε» γιορτινά για τα Χριστούγεννα – Εντυπωσιακές εικόνες από την πλατεία Αριστοτέλους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09