search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:29
MENU CLOSE

Αγία Παρασκευή: Κόλαση φωτιάς σε διαμέρισμα – Βίντεο ντοκουμέντο

08.12.2023 17:41
pyrosvestiko
Φωτογραφία αρχείου

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επί τόπου να καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες κατάσβεσης, μέχρι αργά το απόγευμα που κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σε βίντεο- ντοκουμέντο φαίνονται οι φλόγες να έχουν κατακλύσει το διαμέρισμα και η μεγάλη προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τις φλόγες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία επί της οδού Μιαούλη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ δεν υπήραξν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» για τα επεισόδια στου Ρέντη και έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Σε καταστολή ο αστυνομικός, για χούντα και τακτικές των ναζί μιλά ο Ολυμπιακός

Επεισόδια στου Ρέντη: 35 από τους 424 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι – Νέες προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Κίνηση στους δρόμους: «Στα κόκκινα» Κηφισός και Κηφισίας – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:28