search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:01
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα: «Δεν εχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση – Έχω αγαπηθεί, είμαι γεμάτη» (Video)

08.12.2023 12:09
konstantina-new

Για τις συνεργασίες που την καθιέρωσαν, την όμορφη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της αλλά και τον αγνοούμενο πατέρα της στην Κύπρο μίλησε η Κωνσταντίνα.

«Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο και όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει νιώθω περήφανη, όπως το ‘Μια Ελλάδα φως’ που είναι πολύ επίκαιρο με τα μάρμαρα» είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου ήταν καλεσμένη.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τον τόπο καταγωγής της την Κύπρο αλλά και για τους γονείς της αναφέροντας τα εξής: «Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί».

Μιλώντας για την κόρη της, η τραγουδίστρια τονίζει ότι έχει χτίσει μαζί της μια υγιή και στενή σχέση επενδύοντας σε αυτήν, περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο.

«Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με την Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτήν την σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα τα βρίσκουμε πολύ, τώρα είμαστε φίλες. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».

Τέλος, η Κωνσταντίνα μίλησε για την προσωπική της ζωή, επισημαίνοντας ότι δεν έχει ανάγκη από κάποιον σύντροφο στη ζωή της, καθώς έχει εισπράξει αγάπη, ενώ γνωστοποίησε τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη. Ετοιμάζω έναν δίσκο, πιάνο φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κόκλας για ισχαιμικό επεισόδιο: «Ήμουν τυχερός – Ήταν ένα καμπανάκι» (Video)

Keisha Nash Whitaker: Πέθανε στα 51 της η ηθοποιός – Έδινε μάχη με την ανορεξία

Αντώνης Ρέμος: Η ιστορία για τον Παντελή Παντελίδη που τον έκανε να «λυγίσει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:58