search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:54
MENU CLOSE

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα, αφού με κατηγόρησαν ως κακοποιητή του Όλιβερ

09.12.2023 15:07
kwnstantinidis_araxwva

Το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση του βασανιστικού θανάτου του Όλιβερ. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, πρώην παίκτης του Survivor, κατηγορήθηκε διαδικτυακά ως θύτης και κακοποιητής του 8χρονου χάσκι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο ίδιος διέψευσε την παραμικρή εμπλοκή του στην υπόθεση, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει καν πως ξεκίνησε όλο αυτό.

Όπως είπε γνώριζε τον Όλιβερ «όπως και πολλοί από την Αράχωβα», αφού -όπως είπε- είχε μαγαζί εκεί, το οποίο πλέον έχει πουλήσει. «Τον έβλεπα στην πλατεία, νόμιζα ότι ήταν αδέσποτος και κάποιος τον φρόντιζε», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε και τα μηνύματα που δέχτηκε. «Μου εύχονταν να πάθω κακές αρρώστιες» είπε και επισήμανε πως «Η μητέρα μου έχει να κοιμηθεί τρεις μέρες».

Μάλιστα, δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος συγκεκριμένων προφίλ που του έστελναν απειλητικά μηνύματα στα social media.

Η πρώτη αντίδραση στα social media

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τον οποίο υπέδειξαν κάποιοι, ως υπεύθυνο της θηριωδίας, είχε τοποθετηθεί με ανάρτηση του στα social media.

Αρχικά, έγραψε: «Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη».

«Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φίνος Φιλμ: Το video που τιμάει την Τζόλυ Γαρμπή – 21 χρόνια από τον θάνατό της (Video)

Έλντα Πανοπούλου: Τώρα πανηγυρίζουν με το 14% κι εμείς αν πέφταμε κάτω από το 32% κλαίγαμε

Σάκης Ρουβάς: Η φάρσα σε περαστικούς – Μοίραζε φυλλάδια μεταμφιεσμένος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:52