search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Εκτέθηκα όταν μπήκα φυλακή – Θεωρώ ότι ήμουν υπερεκτιμημένος από τους ξένους» (Video)

10.12.2023 19:59
gavalas

Συνέντευξη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην εποχή που βρισκόταν στην φυλακή και εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να προαυλίζεται τις Κυριακές.

Συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη ότι: «Ένιωσα ότι εκτέθηκα όταν μπήκα φυλακή. Όμως, επειδή μιλάμε για Κυριακές, εγώ και εκεί την γιόρταζα την Κυριακή. Τι έκανα; Δεν έβγαινα στο προαύλιο τις ώρες που προαυλιζόμουν, γιατί εκεί υπήρχαν κάποιοι που είχαν το πλεονέκτημα να έρθουν συγγενείς τους ή φίλοι τους να τους δουν. Ενώ, κανονικά απαγορεύεται την Κυριακή να σε επισκέπτονται.

Εγώ λοιπόν έμενα μέσα στο κελί μου γιατί δεν ήθελα να δω ότι δεν επέτρεπαν σε κάποιον δικό μου να έρθει, γιατί φυσικά το είχα ζητήσει και δεν μου το επιτρέψανε. Οπότε δεν ήθελα να βλέπω αυτή την διάκριση, γιατί θα με έκανε να στεναχωριέμαι.

Θεωρώ ότι προλαβαίνω την στεναχώρια μου με το να κάνω την αυτογνωσία μου και να κάθομαι να σκέπτομαι. Και λέω Λάκη μου “Πόσες Κυριακές σε είχε πάρει ένα ελικόπτερο, σε είχε πάρει ένα σκάφος, σε πήγε δω, σε πήγε κει; Οπότε τώρα γιατί στεναχωριέσαι για το ότι είσαι εκεί και είναι έτσι;”».

«Θεωρώ ότι ήμουν υπερεκτιμημένος, με την καλή έννοια, από τους ξένους και σήμερα ακόμη είμαι. Εάν δεις την ζωή μου στο εξωτερικό, είναι πολύ διαφορετική από εδώ και αυτά είναι τα μπόνους που σου δίνει η ζωή», εξήγησε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η απάντηση της EBU για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Παλαιστίνη

Κλέλια Ανδιολάτου για Maestro: «Άντε πήγαμε και στο Νetflix – Και τι έγινε;»

Γερμανού: «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη – Σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42