search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για ενδεχόμενη κακοκαιρία – Ευρεία σύσκεψη υπό τον Κικίλια τη Δευτέρα

10.12.2023 20:38
xionia ttiki odos876- new

Σε ετοιμότητα για ενδεχόμενη κακοκαιρία από αύριο είναι ο κρατικός μηχανισμός ενώ είναι προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια.

Πιο αναλυτικά, αύριο Δευτέρα στις 09.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περιπτώσεις έντονων χιονοπτώσεων.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήμαρχοι και νεοεκλεγέντες δήμαρχοι της Αττικής, ο αρχηγός του ΠΣ Γ. Πουρναράς, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται πως χειμωνιάτικο θα είναι αύριο Δευτέρα το σκηνικό του καιρού. Στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις στη Μακεδονία και πιθανότητα ασθενούς βροχής στην Θράκη. Η θερμοκρασία μέχρι 12 βαθμούς και ανατολικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα για Λουπάκη: Δεν έχω καταλάβει πώς «απολύθηκε» μια συνταξιούχος δημοσιογράφος που εργαζόταν εθελοντικά

Μήνυμα Κασσελάκη σε Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη για τα περί «εθνικής εξαίρεσης»

Παρέμβαση Καραμανλή για ελληνοτουρκικά: Ο διάλογος με την Τουρκία πρέπει να έχει σαφή ατζέντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07