search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:39
MENU CLOSE

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ με τρεις τραυματίες, οι δύο είναι αδέλφια – είχαν έρθει για bachelor

16.12.2023 08:28
astunomia_arxeiou

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από κλαμπ στο Γκάζι και πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στις 07:00 το πρωί, έξω από κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου. Τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Οι δύο εξ αυτών είναι αδέλφια και όλοι μαζί φέρεται να είχαν έλθει στην Αθήνα για ένα bachelor πάρτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που επέβαινε σε αυτοκίνητο άνοιξε πυρ έξω από το κλαμπ. Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Εξετάζει δε δύο σενάρια. Ή οι πυροβολισμοί να είχαν στόχο στο κλαμπ και τα τρία άτομα βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος. Ή, να είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα στους τρεις που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς και τους δράστες, με αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Ταλαιπωρεί όλη τη χώρα η κακοκαιρία: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες, άνεμους και χιόνια

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο 45 άτομα – «Έπιασα τη φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο αδερφός του 18χρονου

Καλαμάκι: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα – Ένα παιδί στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:37