search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Βουλή: «Όχι» Βελόπουλου στον προϋπολογισμό – «Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ολιγαρχών»

17.12.2023 16:41
velopoulos_vouli

«Όχι» στον κρατικό προϋπολογισμό για λόγους πολιτικούς και εθνικούς λόγους, λέει η Ελληνική Λύση με τον Κυριάκο Βελόπουλο να κάνει γνωστό πως το κόμμα του θα υπερψηφίσει τις δαπάνες για την άμυνα, αν και εκεί -όπως είπε- υπάρχουν ενστάσεις.

«Ο προϋπολογισμός είναι αντιλαϊκός, αντιαναπτυξιακός, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ολιγαρχών», είπε στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού του 2024 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μπέρδεψε το εισόδημα των πολιτών με το εισόδημα των επιχειρηματιών.

Έστρεψε παράλληλα τα πυρά του στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη για στοιχεία που παρουσίασε, λέγοντας πως «είτε η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη είτε λέει ψέματα, κι αν είναι έτσι ο κ. Χατζηδάκης πρέπει να παραιτηθεί». 

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεση του με την τροπολογία για την άδεια διαμονής σε μετανάστες, κάνοντας λόγο για οβιδιακή κωλοτούμπα των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, για την οποία θα απολογηθούν στην ιστορία οι λεγόμενοι «παλαιοί πατριώτες».

Μέσα στο κλίμα των γιορτών πάντως, και θέλοντας να δείξει ότι ο πρωτογενής τομέας περνάει κρίση εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης, ο κ. Βελόπουλος είπε προς τους βουλευτές: «Το μελομακάρονο που τρώτε δεν έχει μέλι πάνω, αλλά ρύζι, ρυζόμελο». 

Διαβάστε επίσης:

Στίγκας: Έπαθε ξανά Κασιδιάρη στη Βουλή – «Πας μη Έλλην βάρβαρος» και αναφορά στα Ίμια «που δεν τους κάναμε σκόνη»

Χαρίτσης: «Οι Έλληνες νιώθουν φτωχοί» – Κριτική σε κυβέρνηση και καμπανάκι για την άνοδο της ακροδεξιάς

Νατσιός: «Η σημαία αλλάζει χρώμα μόνον όταν βαφτεί κόκκινη από το αίμα των αγώνων του λαού μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15