search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:29
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το πάρτι για τα γενέθλιά του και η εξομολόγηση για το «κρυφό» βίντεο στον γιο του (Videos)

18.12.2023 10:10
grigoris-arnaoytogloy-new

Τα 50ά γενέθλιά του με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους γιόρτασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Κυριακής σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μποορύσε να λείπει ο αδερφός του Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Happy Day» εξομολογήθηκε ότι ο παρουσιαστής ήταν πάντα στο πλευρό του, βοηθώντας τον καθοριστικά με τη στήριξή του.

«Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας. Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απ’ όσα έχω καταφέρει. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις και του χρωστάω τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις, όμως, έκανε και η σύντροφος του παρουσιαστή η οποία ευχήθηκε με πολύ θερμά λόγια στον «άνθρωπο της ζωής της» όπως τόνισε.

«Δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά, ευτυχισμένος, γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά όπως εκείνος έχει» είπε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν περέλειψε να κάνει τις δικές του δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι σημασία για τον ίδιο δεν έχει τόσο το να καταφέρνεις να ζεις πολλά χρόνια, αλλά κυρίως το να είναι καλά τα χρόνια που ζει ο καθένας. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει ένα βίντεο για πράγματα που θα ηθελε να πει στον γιο του μεγαλώνοντας σε περίπτωσηπου ο ίδιος δεν βρίσκεται εν ζωή ώστε να του τα πει την ατάλληλη στιγμή.

«Ωραία, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ πολύ τον Θεό που με άφησε να σβήσω τα κεράκια. Δεν με άγχωσε ποτέ η ιστορία των πολλών ετών, με άγχωσε η ιστορία του να μπορέσεις να ζεις ωραία». Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έχει φτιάξει ένα βίντεο για τον γιο του, εξηγώντας ότι: «Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα που θέλω να του πω στα 18 – 20, τουλάχιστον να του τα χω πει με έναν τρόπο όπως εγώ έκανα, τουλάχιστον από μακριά. Αν τα καταφέρω, σίγουρα αυτή η κασέτα δεν θα παιχτεί ποτέ, θα με έχει live να του τα λέω» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Οι δημοσιογράφοι μού έχουν φερθεί άσχημα – Έκλαιγα πολύ, είχα πάθει ψυχοσωματικά» (Video)

Τοπαλίδου: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για την πιρουέτα στην εκκλησία – «Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν»

Τουμασάτου: «Έγινα δωρήτρια σώματος και οργάνων – Ένιωσα απέραντη ευτυχία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42