search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:22
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Μεγάλη συγκέντρωση για την έξωση της ηλικιωμένης ΑΜΕΑ και του γιου της – «Έξω τα κοράκια από τις γειτονιές μας»

19.12.2023 20:36
petralona sygkentrosi pleisthriasmos- new

Δυναμική ήταν η διαμαρτυρία κατοίκων και συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σπιτιών με αφορμή την έξωση της 74χρονης ΑΜΕΑ και του γιου της στα Άνω Πετράλωνα.

«Έξω τα κοράκια από τις γειτονιές μας» και «Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπήσανε τα ΑμεΑ και στους τραπεζίτες κάνουνε αέρα» ανάμεσα στα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

Σημειώνεται ότι η σημερινή ήταν μια νέα απόπειρα έξωσης της εν λόγω οικογένειας, καθώς οι προηγούμενες δύο είχαν ανακοπεί από το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για διαμαρτυρία και ένδειξη αλληλεγγύης στην οικογένεια που έχασε το σπίτι της και η οποία πλέον φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι, έχοντας χάσει τα περισσότερα υπάρχοντά της.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στη γειτονιά των Πετραλώνων με κατεύθυνση τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Μπροστά στην πορεία βρέθηκε το πανό της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια έχασε την πρώτη κατοικία της, πριν από 1 χρόνο και έξι μήνες έναντι 86.000 ευρώ για μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Η 74χρονη και ο 58χρονος γιος της ζητούν παράταση της έξωσης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές στον Μύλο των Ξωτικών – Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι

Ερυθρά Θάλασσα: Επείγον σήμα στα ελληνικά πλοία που κινούνται στην περιοχή

Θεσσαλία: Χρειάζεται τουλάχιστον μια 5ετία για την αποκατάσταση – Οι 10 προτάσεις Λέκκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19