search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 17χρονος – Ακόμα δύο άτομα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

20.12.2023 16:57
aspropirgos-new

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, πήρε ο 17χρονος, που συνελήφθη την Τρίτη (19/12) για τη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργo, που οδήγησε στον θάνατο ενός αστυνομικού και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη.

Ο 17χρονος που κατηγορείται για αντίσταση και απείθεια, συμμετοχή σε συμμορία, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε θάνατος και βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ταυτοτήτων, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ενώπιον των δικαστικών Αρχών: «Μαζί με τον ξάδερφο μου πήγαμε και κλέψαμε ένα αμάξι και συναντηθήκαμε με τους άλλους λίγο πιο μετά. Στην αρχή μπήκαμε όλοι στο ίδιο αυτοκίνητο. Μετά κλέψαμε άλλο ένα. Μετά κλέψαμε ακόμα δύο. Στο Δαφνί μας πήρανε χαμπάρι οι αστυνομικοί ήθελαν να μας σταματήσουν. Εμείς δεν σταματήσαμε. Εγώ μετά έφυγα πήγα στο Πέραμα και άφησα το αμάξι».

Παράλληλα, από την Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο μελών της ίδιας σπείρας που έκλεβαν κατά συρροή αυτοκίνητά από τις περιοχές του Περάματος και της Νέας Ιωνίας.

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού

Νωρίτερα, με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πάτρα, τον Χρήστο Κουρουνιώτη, τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ένστολοι κατέκλυσαν την εκκλησία και οι γονείς του νεαρού, αλλά και ο αδερφός του βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ από το ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους, Χρήστο. Ο 29χρονος κηδεύτηκε ντυμένος γαμπρός.

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του επικήδειου λόγου του δεν άντεξε, η φωνή του έσπασε και «λύγισε».

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Στράτος Μαυροειδάκος Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα Θέρμανσης: Καταβάλλεται αύριο η πρώτη δόση σε 763.307 δικαιούχους

«Τσεκούρι» Στουρνάρα στις προβλέψεις για ανάπτυξη – Μέχρι και το 2026 πάνω από 2% ο πληθωρισμός

Δωρόσημο Χριστουγέννων: Πότε καταβάλλεται σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31