search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Μεξικό: Οικογένεια καταγράφει τυχαία θανατηφόρα επίθεση καρχαρία (Video)

21.12.2023 21:36
karxarias-new

Ένα νεαρό ζευγάρι κατέγραψε… κατά λάθος μία σοκαριστική στιγμή που ένας Καναδός τουρίστας σκοτώθηκε σε «επίθεση καρχαρία» σε παραλία του Μεξικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βγήκε από το νερό με το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού του να λείπει και πέθανε από υπερβολική απώλεια αίματος στην παραλία του Ixtapa Zihuatanejo.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Bynens σκοτώθηκε από έναν καρχαρία, αλλά τα τραύματά του οδήγησαν τις αρχές να υποψιαστούν ότι μπορεί να ήταν κροκόδειλος. Η σύντροφός του δέχθηκε επίσης επίθεση από το ίδιο ζώο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από μια νεαρή μητέρα που έπαιζε στην παραλία με την κόρη της απαθανάτισε προφανώς τις τελευταίες στιγμές του Bynens. Οι αξιωματούχοι λένε ότι το κλιπ θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει να ρίξει φως στο είδος του ζώου που του επιτέθηκε.

Το βίντεο δείχνει τη Marlene Luviano να παίζει στην ακτογραμμή με τη μικρή κόρη της την περασμένη εβδομάδα. Είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να κινηματογραφήσει την επίσκεψη στην παραλία γιατί ήταν τα γενέθλια της κόρης τους.

Στο βάθος, ο Bynens φαίνεται να κολυμπάει σε μια σημαδούρα και να κουνάει το χέρι του στον αέρα για βοήθεια πριν τον σύρει κάτω από τα κύματα, πιθανώς από το θαλάσσιο αρπακτικό.

Η Marlene Luviano συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και οδηγεί την κόρη της μακριά από την ακτή. Στη συνέχεια ζητά από τον σύντροφό της να σταματήσει τα γυρίσματα.

«Απολαμβάναμε το πρωί στην παραλία και τότε ήταν που ακούσαμε κάτι στη θάλασσα», εξήγησε.

Μέχρι τη στιγμή που το θύμα βγήκε από τη θάλασσα, είχε ήδη «αιμορραγήσει μέχρι θανάτου», σύμφωνα με την Luviano.

Διαβάστε επίσης:

Οι επιθέσεις που αιματοκύλισαν την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια

Μακελειό στην Πράγα: Σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι πριν την επίθεση με τους 15 νεκρούς στο Πανεπιστήμιο – Η «έμπνευση» από την Αλίνα Αφανασκίνα

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: «Επιθυμούμε να προωθήσουμε τις σχέσεις μας στη βάση μιας θετικής ατζέντας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09