search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

21.12.2023 09:40
nosokomeio new

Η είδηση σόκαρε ολόκληρη την κοινωνία της Πάτρας. Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο νοσηλευτής του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» , που κατηγορείται από 23χρονη ασθενή για σεξουαλική κακοποίηση, στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με το tempo24 o 50χρονος είχε οδηγηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

To ακόμα χειρότερο είναι ότι χθες είδε το φως της δημοσιότητας μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 23χρονη ασθενής και ο πατέρας της, που έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση στον νοσηλευτή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», το βράδυ της Κυριακής, σε ημέρα εφημερίας,  ο κατηγορούμενος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό

«Εξετάσθηκε από γιατρό, οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις. Ο γιατρός έφυγε μετά τη λήψη των δειγμάτων και ο νοσηλευτής που παρέμεινε μόνος του με την ασθενή προέβη σε ασελγείς πράξεις» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συμπληρώνει:

«Δεν θα εκπλαγώ εάν είναι αλήθεια όσα καταγγέλλουν κόρη και πατέρας. Το νοσοκομείο τήρησε το πρωτόκολλο και η γιατρός στην οποία έγινε η καταγγελία, η εφημερεύουσα προϊσταμένη, ειδοποίησαν αμέσως τη διοίκηση και την  αστυνομία».

Διαβάστε επίσης

Λεωφόρος Κηφισού: Στις φλόγες ΙΧ στο ύψος του Κόκκινου Μύλου – Έκλεισαν δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31