search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:24
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τρόπους διαφυγής στο εξωτερικό αναζητά ο καταζητούμενος «πιστολέρο» 

24.12.2023 16:52
GKAZI
Eurokinissi

Ασύλληπτος παραμένει ο 37χρονος «πιστολέρο» με το βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει στο κεφάλι τρεις ανθρώπους στο Γκάζι.

Μέσω τρίτου προσώπου ο δράστης είχε υποσχεθεί στους αστυνομικούς ότι θα είχε παραδοθεί ως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η αστυνομία πάντως δεν τον είχε πιστέψει και για το λόγο αυτό δεν είχαν σταματήσει να τον αναζητούν με το φόβο ότι θα κατάφερνε να περάσει τα σύνορα της χώρας ενώ εξέδωσαν και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος προσπαθεί να βρει τρόπο – απευθυνόμενος σε κυκλώματα της νύχτας – για να διαφύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Τουρκία ή τη Μάλτα.

Την ίδια ώρα ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Στην προανακριτική του απολογία υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Βουδαπέστη: Τέλος στην ταλαιπωρία των 100 Ελλήνων – Επιστρέφουν στην Ελλάδα

Κηφισιά: Συμπλοκή ανηλίκων στο σταθμό του ΗΣΑΠ – Ένας 15χρονος στο Νοσοκομείο, οκτώ προσαγωγές

ΑΑΔΕ: Εντόπισαν φοροδιαφυγή 2,7 εκατομμυρίων ευρώ μετά από έλεγχο σε «στριπτιζάδικο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:22