search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:09
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Η συγκίνησή του on air για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη: «Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου»

25.12.2023 15:30
PANTELIDIS KARRAS

Μια ιδιαίτερα ανθρώπινη στιγμή έζησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βασίλης Καρράς, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

«Ο Παντελής μου θύμιζε εμένα όταν ήμουν μικρός, έτσι ακριβώς, τίποτα δεν του έλειπε», έλεγε τότε ο Βασίλης Καρράς το 2017 για τον Παντελή Παντελίδη.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Late Night» του ΑΝΤ1, είχε ερωτηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, με τον ίδιο να «λυγίζει» μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.

«Κάναμε παρέα κάθε μέρα. Ο Παντελής μου θύμιζε εμένα όταν ήμουν μικρός, έτσι ακριβώς, τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες ο Παντελής. Πάμε; Πάμε! Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου! Και σε ποιον δεν λείπει… », ήταν τότε τα λόγια του Βασίλη Καρρά.

Συγκινητική ήταν και η δήλωση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Ευχήθηκαν «καλά Χριστούγεννα» με μια νέα φωτογραφία των παιδιών τους

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στη Θεσσαλονίκη τραγούδησε με μια φωνή «Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο» (video)

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα Χριστούγεννα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:08