search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Καταδίωξη και σύλληψη οδηγού που έσπασε το μπλόκο ελέγχου και δεν είχε δίπλωμα

26.12.2023 09:29
troxaio

Χριστουγεννιάτικη καταδίωξη από τους αστυνομικού της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος για να ακινητοποιήσουν έναν οδηγό που έσπασε το μπλόκο ελέγχων στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης– Καλλονής στη Λέσβο.

Στην αρχή ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε αλλά και πάλι ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και όταν του πέρασαν χειροπέδες τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (videos)

Καιρός: «Άνοιξη» και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή – Βροχερή υποδοχή για το 2024 (videos)

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος στην Επανομή – Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο (video)



Όταν, τελικά, ο δράστης συνελήφθη, αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε άδεια οδήγησης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50