search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:10
MENU CLOSE

Σημαία κάνουν την «Ανάπλαση ΑΕ» Ανδρουλάκης και Δούκας

26.12.2023 13:11
doukas-androulakis

Η κυβερνητική τροπολογία με την οποία εκπαραθυρώνεται ο δήμαρχος Αθηναίων (ο Χάρης Δούκας δηλαδή) από την εταιρία «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ», που μέχρι τώρα έκανε μεγάλα έργα στην πρωτεύουσα, δεν ξεχνιέται από το ΠΑΣΟΚ.

Βλέπετε, αφενός το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η εταιρία έχει εμπλοκή σε αμφιλεγόμενα πρότζεκτ επί θητείας Μπακογιάννη και άρα πρέπει να ελεγχθούν οι ενέργειές της, αφετέρου δεν μπορεί να εξαιρείται ο δήμαρχος από έναν τέτοιο οργανισμό – ερμηνεύεται αυτή η εξαίρεση ως κυβερνητική εκδίκηση για στο λαό της Αθήνας, που δεν εξέλεξε και πάλι τον Μπακογιάννη.

Ο Ανδρουλάκης έδωσε ένα στίγμα των προθέσεών του, μιλώντας (στο ΒΗΜΑ) για «αποκαλυπτήρια κυνισμού και αλαζονείας» από τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη.  Και αναρωτιέται «τι φοβούνται και προσβάλουν τόσο βάναυσα τη λαϊκή ετυμηγορία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να επικρίνει πολιτικά την κυβέρνηση, ενώ ο Δούκας θα κάνει ό,τι μπορεί από τη θέση του δημάρχου να ρίξει φως στις υποθέσεις που είχε ρόλο η «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ».

Αναμένονται, μαθαίνω, ενδιαφέροντα πράγματα.

Διαβάστε επίσης:

Στην Πίνδο για τα Χριστούγεννα ο Κώστας Καραμανλής

ΣΥΡΙΖΑ: Η Tομεάρχης Πολιτισμού Κυριακή Μάλαμα αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά

Η απειλή του Βελόπουλου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα δεξιά της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05