search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:47
MENU CLOSE

Lee Sun-Kyun: Νεκρός ο πρωταγωνιστής από τα oσκαρικά «Παράσιτα» – Αυτοκτονία δείχνουν οι έρευνες

27.12.2023 08:52
Lee Sun-Kyun-new

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο ηθοποιός Lee Sun-kyun που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Παράσιτα».

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο 48χρονος καλλιτέχνης είχε παρκαρισμένο το όχημά του σε πάρκινγκ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός του φαίνεται να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Οι Αρχές οδηγουνται προς αυτό το συμπέρασμα καθώς στο κάθισμα του οδηγού βρέθηκε κομμάτι από κάρβουνο ενώ η σύζυγός του είχε βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Yonhap, ο Lee Sun-kyun ήταν υπό έρευνα για απαγορευμένη χρήση ναρκωτικών στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας. Κατά την ίδια πηγή, ο ηθοποιός είχε ήδη ανακριθεί τρεις φορές από αστυνομικούς με τελευταία μια 19ωρη ανάκριση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που απογοήτευσα τόσους ανθρώπους, εμπλεκόμενος σ’ ένα τόσο δυσάρεστο συμβάν, λυπάμαι για την οικογένειά μου, που βιώνει τόση οδύνη αυτή τη στιγμή (…) Για ακόμη μια φορά, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους» είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τον περασμένο Οκτώβριο.

Με τα «Παράσιτα», o  Lee Sun-kyun γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παίζοντας τον ρόλο του πατέρα πλούσιας οικογένειας τον οποίο εξαπατά φτωχή οικογένεια για να εξασφαλίσει δουλειές.

Στην τελευταία του ταινία, με τίτλο “Sleep“, βλέπουμε τον ηθοποιό να παίζει τον ρόλο υπνοβάτη συζύγου που τρομοκρατεί τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης:

Δυτική Όχθη: Έξι νεκροί Παλαιστίνιοι από επιδρομή του Ισραήλ

OHE: «Ανησυχία» για τους ανελέητους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα

Πανικός σε πτήση: Έντεκα τραυματίες εξαιτίας αναταράξεων πάνω από τον Ατλαντικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46