search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Κορινθίου για τον εαυτό της: Είμαι τόσο περήφανη για το Μαράκι και ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του

30.12.2023 16:43
korin8iou_maria

Για το πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει καταφέρει στη ζωή της έγραψε η Μαρία Κορινθίου σε ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά της.

H ηθοποιός ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της από όταν ήταν ακόμη παιδί και έγραψε για τον παιδικό της εαυτό:

«30/12
Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολύ σκαλίζω μέσα μου, να διατηρώ και να μην ξεχνώ ότι υπάρχει αυτό εδώ το μικρό χαμογελαστό, ονειροπόλο, πλασματάκι, με τις μπουκλίτσες και την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα και την πίστη της στους ανθρώπους. Το Μαράκι που τόσο πολύ αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη γι ´αυτό, για ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή της μέχρι τώρα με γνώμονα την αγάπη, την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα χωρίς να διαπραγματεύεται την αλήθεια της και το χαμόγελο της.

Μαράκι μου…. σε κουβαλάω, σε αγκαλιάζω, σε φροντίζω και εξακολουθώ να πορεύομαι μαζί σου, υπέροχο μοναδικό μου, πολύτιμο κομμάτι μου, μικρό μου, γλυκό Μαράκι. Σε φυλάω και σε προστατεύω. Σου εύχομαι χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα. Να μην πάψεις ποτέ να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να αγαπάς, να παθιάζεσαι, μοναδικά, αυθεντικά, αληθινά, όπως εσύ ξέρεις.
Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου!».

Ο Γιάννης Αϊβάζης ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του, με μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήθελα πάντα να απαντήσω σε Κυριακίδη και Μπέζο»

Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω “φτου σου κορμάρα μου”»

«Λύγισε» ο Γιάννης Πάριος – To «αντίο» στον Βασίλη Καρρά και η αποκάλυψη για το «Αδιέξοδο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28