search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Επίσκεψη Χαρίτση στη Θεσσαλία: Τέσσερις μήνες μετά μια ολόκληρη περιφέρεια παραμένει αθωράκιστη και φοβάται με την πρώτη σταγόνα

02.01.2024 16:22
xaritsis-thessalia

Περιοδεία στην Δυτική Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο σειράς εξορμήσεων στην κοινωνία με φόντο τη συγκρότηση του νέου κόμματος.

Το «ποδαρικό» στο 2024 ξεκινά με αυτοψία στις περιοχές που επλήγησαν στα τέλη του καλοκαιριού καθώς για τη Νέα Αριστερά η ουσιαστική στήριξη των κατοίκων, η ανασυγκρότηση της περιοχής, το σχέδιο θωράκισης αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητές της στο πλαίσιο της πρότασής της για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες που επιβάλει η κλιματική κρίση.

Ο Αλέξης Χαρίτσης ξεκίνησε την περιοδεία του – στην οποία τον συνοδεύει η βουλευτής Φλώρινας Πέτη Πέρκα – από τον Παλαμά Καρδίτσας συνεχίζοντας σε Βλοχό και Κοσκινά, συνομιλώντας με κατοίκους και πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες πριν από μερικούς μήνες.

Σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μήντια στο πλαίσιο της επίσκεψης στην περιοχή αναφέρει πως «τέσσερις μήνες μετά κυριαρχεί η ανασφάλεια και ο φόβος. Μια ολόκληρη περιφέρεια εν έτει 2024 φοβάται με την πρώτη σταγόνα βροχής».

Επισημαίνει δε πως «παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις η Θεσσαλία  παραμένει αθωράκιστη και οι κάτοικοι ξεχασμένοι χωρίς ουσιαστική στήριξη».

«Η Νέα Αριστερά», καταλήγει «είναι εδώ για να ακούσει και να δώσει φωνή σε εκείνους που η κυβέρνηση έχει αφήσει στη μοίρα τους. Για να μην ερημώσουν τα χωριά, για την ανασυγκρότηση και την θωράκιση της περιοχής, για ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, για να μην συζητάμε ξανά μόνο μετά την καταστροφή, για μια νέα εποχή για τη Θεσσαλία».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μας οι απόδημοι Έλληνες

Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Ο νόμος θα ψηφιστεί, δεν νομοθετεί η Εκκλησία (Video)

Οι ευκαιρίες και οι παγίδες του 2024 για την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20