search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Έξαλλη και η Μπακοδήμου με την Καινούργιου: «Να μας πει τι εξυπηρετούσε το θέμα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά τον θάνατο του αδελφού του»

07.01.2024 13:01
kainourgiou_tsouros_bakodimou_makalias_maggira

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Μετά τον Κώστα Τσουρό, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, και η Μαρία Μπακοδήμου ξέσπασε ρωτώντας μέσα από την εκπομπή της «τι εξυπηρετούσε το θέμα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά τον θάνατο του αδελφού του».

«Εγώ θέλω αν ασχοληθεί από αύριο η Super Κατερίνα με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει, τι θα έδινε στην τηλεόραση, και στο κοινό, και σε όλους μας, αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε;», ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο. Να πάω εγώ να βγάλω τον πόνο σου να σε πιέσω να το δείξεις; Άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία ενός ανθρώπου που τον ήξερες, όπως στον Καρρά, είναι σαν να είσαι μέρος της, και άλλο να κυνηγάς έναν άνθρωπο για να βγάλεις τον πόνο του. Δεν είναι το ίδιο. Και στις κηδείες δεν έχουμε δει κανέναν να πιέζει συγγενείς. Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα στο τι εξυπηρετούσε αυτό το θέμα», συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι σάπιο να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδελφό του»

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε του λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει», επισήμανε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της το πρωί της Κυριακής.

«Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.

«Αν μου το έκαναν αυτό στην κηδεία της μαμάς μου, θα είχε συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα»

«Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα» ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο…Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει» επισήμανε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστα αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πως θα αισθανόμασταν;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τσουρός: «Αυτό που έγινε είναι απάνθρωπο»

Την αρχή έκανε, το Σάββατο, η εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega.

Παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο οι συντελεστές της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ξέσπασαν.

«Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά», ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Τσουρός είπε: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες».

«Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μαγγίρα και Μακαλιάς κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Είναι σάπιο να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδελφό του»

Survivor 2024: Όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα

Νανά Δούκα: Πέθανε η ιστορική εκδότρια της εφημερίδας «Πελοπόννησος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:55