search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την κατακρεούργησαν με κουζινομάχαιρο – Χτυπήματα στον λαιμό της 41χρονης εγκύου – Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής

09.01.2024 11:53
gynaikoktonia_iatrodikastiki2

Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της εγκύου που βρέθηκε δολοφονημένη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων, τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Τη γυναικοκτονία φαίνεται ότι είχαν από κοινού σχεδιάσει ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες την σκότωσαν χτυπώντας την με μαχαίρι στο λαιμό.

Και οι δύο συλληφθέντες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία, όμως κάτι «στράβωσε» και σκότωσαν τη γυναίκα για να μην τους «δώσει» στις Αρχές. 

Φονική ενέδρα

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν το θύμα και ο σύντροφός της έφθασαν στο σπίτι του 39χρονου, όπου βρισκόταν ήδη ο 34χρονος.

Τότε την ακινητοποίησαν δένοντάς της τα χέρια με χειροπέδες και τη σκότωσαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν, με το αυτοκίνητο του 34χρονου, τη σορό της σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου την εγκατέλειψαν, αφού φρόντισαν πρώτα να της αφαιρέσουν 80 ευρώ.

Η σορός της γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης και ήταν μητέρα ενός 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο.

Ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία

Οι δύο άνδρες κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας, με τον πρώτο να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Οι δύο άνδρες φρόντισαν να καλύψουν τα ίχνη τους, καθαρίζοντας το διαμέρισμα, ενώ πέταξαν ακόμα και το στρώμα πάνω στο οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η φονική ενέδρα στην έγκυο Γεωργία και οι προσπάθειες των δύο δραστών να αποπροσανατολίσουν τις αρχές (video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Δράστες ο σύντροφος της εγκύου και ο φίλος του, λέει η αστυνομία – Οι επίσημες ανακοινώσεις (videos)

Βόλος: «Γεμίζω την καραμπίνα μου και θα σε σκοτώσω» – Καταδικάστηκε αλλά δεν… μετάνιωσε ο 60χρονος που απειλούσε γυναίκα και κόρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 09:06