search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής για τον γάμο του: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοιο» (Video)

09.01.2024 19:44
kouris-new

Ο Νίκος Κουρής, ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τοπαλίδου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον γάμο του.

«Δεν είμαι πολύ σοβαρός, ούτε καν σοβαροφανής, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάω. Έχω κάποια πράγματα που είναι αυτό που είμαι, αλλά μετακινούμαι πολύ εύκολα όταν κάτι μου δίνει ευχαρίστηση και με ενδιαφέρει. Μου αρέσει πάρα πολύ να εκπλήσσομαι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρής σε ερώτηση σχετικά με τον γάμο του.

«Ήταν κάτι το οποίο ήρθε κάπως φυσιολογικά και ευτυχώς γιατί ήταν πολύ ωραία, ήταν φανταστικά. Εγώ δε θα παντρευόμουν ποτέ επειδή δε μου αρέσει αυτή η ιστορία ως διαδικασία.

Είναι ένα από τα απόλυτα κομμάτια που έχω αλλάξει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοια. Και οι άνθρωποι που χάρηκαν με αυτό, μαζί με εμάς, δεν το έχω ξανανιώσει».

Για τη χορευτική κίνηση της συζύγου του πλέον, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ο Νίκος Κουρής λέει: «Από την στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Το έκανε επειδή η Έλενα είναι η Έλενα, ούτε ήθελε να προσβάλει ούτε θεωρώ ότι προσέβαλε κανέναν.

Ο καθένας να σκεφτεί ό,τι θέλει. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλει, απλά το αποφεύγεις, δεν βγαίνεις να πεις τι είναι. Ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά, ήταν σαν κοσμογονία».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ακριτίδης: «Δεν κάνω τίποτα μόνος, η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο» (Video)

Βάνα Μπάρμπα: Ποιο πασίγνωστο τραγούδι γράφτηκε για εκείνη (Video)

Sinead O’ Connor: Από φυσικά αίτια ο θάνατός της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:52