search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στη Μεσσήνη: Άνδρας με δύο όπλα «γάζωσε» τα πάντα στο διάβα του

09.01.2024 21:57
PUROBOLISMOI
Screenshot Mega

Ένα θρίλερ έζησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κάποιοι κάτοικοι της Μεσσήνης. Ρομά φέρεται να διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια έριξαν σφαίρες σε σπίτια. Όπως εξήγησε δημοσιογράφος τοπικού μέσου ένας άνδρας με δύο όπλα γάζωσε τα πάντα στον διάβα του.

Το σκηνικό φαρ ουέστ που δημιουργήθηκε είχε συνολική διάρκεια περίπου 15 λεπτά, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος του «TV Best».

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι σφαίρες να έχουν σφηνωθεί μέσα σε τοίχους, παράθυρα και μπαλκόνια σπιτιών. Οι δράστες αφού φέρεται να διαπληκτίστηκαν, προκάλεσαν τον απόλυτο πανικό κραδαίνοντας δύο όπλα στα χέρια και φτάνοντας στο σημείο να απειλούν κατοίκους.

Στο βίντεο του MEGA φαίνεται ο άνδρας με όπλο ανά χείρας να γαζώνει τα πάντα, ρίχνοντας βροχή τις σφαίρες στα γύρω σπίτια.

Αυτόπτης μάρτυρας, λέγοντας ότι ο άνδρας που είδε να κρατά το όπλο και να τους σημαδεύει είνα Ρομά, ανέφερε τα εξής για τρομακτικό συμβάν: «Κοιμόμουν και βγήκα έξω από το σπίτι μου γιατί άκουσα να γίνεται χαμός. Βλέπω έναν άνθρωπο με δύο όπλα από το πουθενά να μας σημαδεύει χωρίς να ξέρουμε τον λόγο».

«Σε κεντρικό σημείο της πόλης πυροβολούσε επί 15 λεπτά», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:

Μαλλιά κουβάρια Μπλίνκεν και Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ χάνουν την υπομονή τους με το Ισραήλ» – Χωριστές συνεντεύξεις μετά τη συνάντησή τους

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν νοσηλεύεται για καρκίνο του προστάτη

Μενέντεζ στη Γερουσία: «Πολιτικά τα κίνητρα της δίωξής μου» – Πώς συνδέει την πώληση F-16 στην Τουρκία με τις κατηγορίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44