search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:20
MENU CLOSE

Action24: Συνεχίζονται οι μεταδόσεις μπάσκετ της Elite league – Ανανεώθηκε η συνεργασία με την ΕΟΚ

12.01.2024 09:29
action 24 new

Για μια ακόμη σεζόν οι αγώνες του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος μπάσκετ, Elite league, θα συνεχίσουν να καλύπτονται από το Action 24.

H συνεργασία του καναλιού με την EOK ανανεώθηκε χθες και στις προθέσεις και τους στόχους των δύο πλευρών είναι «η ενδυνάμωση της Elite league, ως μίας ως μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης για το ελληνικό μπάσκετ καθώς και η ανάληψη από κοινού, πρωτοβουλιών για την εμπειρία του φιλάθλου και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική συνεισφορά».

«Η συνεργασία με το ACTION 24 θα εξελιχθεί και στο μέλλον. Θα αναδείξει μια λίγκα και θα επεκταθεί και σε άλλα πρωταθλήματα, στην Α1 Γυναικών, στις εθνικές κατηγορίες αλλά και σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δίνοντας το πλαίσιο της «μεγάλης εικόνας» της συνεργασίας με το Action 24 και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «η επιτυχία της Elite League έγκειται στην αγαστή συνεργασία που έχουμε με τις ομάδες, διοικήσεις, παίκτες και προπονητές, αλλά και με τον χορηγό και τον τηλεοπτικό πάροχο.

Θέλουμε να είμαστε περήφανοι για το ελληνικό μπάσκετ, να προβάλλουμε νέους παίκτες που τους έχουμε ανάγκη ως ελληνικό μπάσκετ.

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργή συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών στην Elite League. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις ομάδες που το κατανόησαν. Ευχαριστώ πολύ το Action 24 για τη συνεργασία».

Στην προσπάθεια του Action 24, για πανελλαδική κάλυψη και προβολή του αθλήματος με όσα μέσα διαθέτει ο τηλεοπτικός οργανισμός, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Γιάννης Ντάλας.

Εξέφρασε τη χαρά του σταθμού για τη συνεργασία με την ΕΟΚ σημειώνοντας πως σε όλα τα Μέσα του ομίλου, στον οποίο ανήκει το Action 24, «έχουμε όραμα και σκοπό να αναδείξουμε το πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε τις ομάδες να δώσουν βήμα στους Έλληνες παίκτες.

Για μας είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε κομμάτια του αθλητισμού που δεν είναι τόσο προβεβλημένα, όπως κάνουμε με το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Super League 2.

Το καλοκαίρι δείξαμε και αγώνες της Εθνικής ομάδας, που ήταν μεγάλη τιμή για μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:14