search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Χιονίζει στην Πάρνηθα – Διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος του τελεφερίκ

13.01.2024 10:25
xioni_new
Φωτογραφία αρχείου

Διακοπήκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των καταφυγίων της Πάρνηθας, η θερμοκρασία έχει πέσει στους – 3 βαθμούς Κελσίου ενώ το χιόνι στα μονοπάτια είναι περίπου στο ύψος των 12 εκατοστών.

Στη σχετική ανάρτηση στο Facebook, επισημαίνεται πως τα καταφύγια Μπάφι και Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα σημειωθεί τσουχτερό κρύο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των 2 με 4 βαθμών Κελσίου σε όλη τη χώρα. Στα βόρεια και τα κεντρικά θα κυμανθεί από -05 (μείον 05) έως 06 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 02 έως 08 με 10 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 04 έως 12 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναμένονται επίσης χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας (Μαγνησία), της Κεντρικής Στερεάς (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και αργότερα Βοιωτία), καθώς επίσης στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου. Σύμφωνα με στοιχεία του meteo, το νέο κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από εχθές και πλήττει τη χώρα με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες, θα διαρκέσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη – Ώρα απολογίας για τον σύντροφο της δολοφονημένης και τον φίλο του

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή: Το ωράριο λειτουργίας – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:12