search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Χριστίνα Βίδου: «Έγινα παχύσαρκη ώστε να μη με πλησιάσει κανείς» (Video)

16.01.2024 09:46
christina-vidoy-mnew

Μια αναδρομή στο παρλθόν έκανε η Χριστίνα Βίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην απώλεια του συντρόφου της, που τη στιγμάτισε.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show», η δημοσιογράφος μίλησε για την οδυνηρή στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατό του, ενώ περιγράφοντας τα χρόνια που ακολούθησαν, γνωστοποίησε ότι η ίδια επέλεξε να απομονωθεί…

«Τότε δεν ήμασταν μαζί. Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον» είπε και πρόσθεσε:

«Ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι αποκλείεται και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και γιατί σε εμένα..

Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά -πόσο εγωιστικό- και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς».

Διαβάστε επίσης:

Βραβεία Emmy 2024: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές – Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Photos)

Γιάννης Τσορτέκης για το «Maestro»: Στην τελευταία σκηνή έμεινα κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά

Τάκης Ζαχαράτος: «Θαύμασα τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ, που έχουν τη στήριξη των οικογενειών τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34