search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Κατερινόπουλος για Καραϊβάζ: «Είχε ατράνταχτα στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα»

21.01.2024 16:52
karaivaz_katerinopoulos

Για την επαγγελματική του πορεία, την εγκληματικότητα αλλά και για τον Γιώργο Καραϊβάζ μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

«Δεν πιστεύω στα κληρονομικά χαρίσματα αλλά τα πάντα πιστεύω ότι οφείλονται στη γνώση και την παρατήρηση», ανέφερε αρχικά ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Αναφερόμενος στην ενδοοικογενειακή βία, αλλά και τη βία μεταξύ ανηλίκων εξήγησε: «Ενδοοικογενειακή βία υπήρχε αλλά γίνονται καταγγελίες; Είναι ελάχιστες αυτές που γίνονται. Κι αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σταγόνα στον ωκεανό. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε. Το θέμα είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και να μη βγαίνουν στα κανάλια να λένε “βλέπαμε αλλά δεν θέλαμε να εμπλακούμε”. Να τα καταγγέλλουν, ακόμη και ανώνυμα. Όταν ένα παιδί 13 ετών φεύγει από το σπίτι με ένα μαχαίρι βγάζει μαχαίρι στο σχολείο, δεν είναι θέμα αστυνομίας. Πρέπει να υπάρχουν σχολές γονέων. Παντελής εξάλειψη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ και σε καμία χώρα. Όσο υπάρχει ανθρώπινο μυαλό που λειτουργεί νορμάλ ή διεστραμμένα να σταματήσει το έγκλημα.

«Συνάντησα μέλος της 17Ν μετά από αποφυλάκιση και ήπιαμε καφέ»

«Η εξάρθρωση της 17Ν ήταν μια επιτυχία για όλη την ομάδα, δικαιώθηκαν οι κόποι μας. Για κάποιους συναδέλφους μας ήμασταν “αμερικανάκια”, για κάποιους “τεμπέληδες”. Όταν πετύχαμε στον σκοπό μας γίναμε Θεοί. Είχα συναντηθεί με ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της 17Ν μόλις είχε αποφυλακιστεί. Όταν τον είδα με έπιασε σύγκρυο, λέω “αμάν”. Με κοίταξε, τον κοίταξα, πέρασα. Όταν βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο τον πέτυχα και εκεί, ήπιαμε καφέ, κουβεντιάσαμε, καλαμπουρίσαμε και έμεινε το θέμα εκεί», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Καραϊβάζ, είπε: «Είχε την επαγγελματική διατροφή να ψάχνεται ο Γιώργος Καραϊβάζ και αυτό έπρεπε να κάνει. Δεν ξέρω τι στοιχεία είχε μαζέψει, μόνο αυτός ξέρει. Για να φτάσουμε στη δολοφονία είχε ατράνταχτα στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα. Αυτό το μυστικό το πήρε μαζί του και δεν νομίζω ότι θα φτάσουν οι Αρχές στον ηθικό αυτουργό».

Μιλώντας, τέλος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξήγησε: «Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το διερευνήσουν».

»Αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν κοίταγε κανέναν στα μάτια. Ακόμη και στην κηδεία αυτής της άμοιρης κοπέλας φρόντισε να έχει τα χέρια του συνεχώς απασχολημένα. Πώς; Κρατώντας στα χέρια του το μωρό του».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Ανάκληση δωρεών με αγωγές και εξώδικα

Μεσολόγγι: Και σε πηγάδια οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη – Παραμένει σιωπηλός ο κρεοπώλης

Πέθανε η διαπρεπής νεοελληνίστρια και επίτιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σόνια Ιλίνσκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50