search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Super League: Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, πονηρές δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

21.01.2024 13:27
osfpAris

Δεύτερη μέρα της 19ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή και την παράσταση στο πρόγραμμα κλέβει η αναμέτρηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί και η αγωνιστική, εκεί όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία τέσσερα ματς έχουν πάρει μόλις 4 από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης θα πάει στο ντέρμπι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκρισή του στον θεσμό του κυπέλλου σε βάρος της ΑΕΚ, αλλά και τις νίκες του στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράμπετς, Χριστοδουλόπουλο, Ματαρίτα, Εμβοντό, Ρουπ, Κάρλσον, Δεληζήση, Αγοραστός και Κυριαζή.

Στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα, με τους νεοαποκτηθέντες Τσικίνιο και Α. Όρτα, οι οποίοι ανακοινώθηκαν το Σάββατο, να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Αντιθέτως, είναι λίγες οι επιλογές για τη γραμμή κρούσης, αφού ο Ναβάρο αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός είναι ο Ελ Αραμπί και στο Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί.

Το πρόγραμμα της ημέρας ωστόσο, ανοίγει στον Βόλο εκεί όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με την ανάγκη κατάκτησης βαθμών να είναι μεγάλη και για τους δύο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που είναι εκτός και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια, που βρίσκεται στην αποστολή, θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή εξαιτίας μιας ίωσης.

Δύσκολη έξοδος και για την ΑΕΚ που στο Περιστέρι θα βρει μπροστά της τον δυσκολοκατάβλητο Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι για δέκα σερί ματς με την τελευταία τους ήττα να είναι στις 22 Οκτωβρίου, στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Γαλανόπουλο, καθώς και τους τιμωρημένους Μάνταλο και Σιμάνσκι. Ο τελευταίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και οι Κάλενς και Ελίασον που υπολογίζονται, ωστόσο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Φυσικά, εκτός παραμένουν και οι διεθνείς Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι.

O πρωτοπόρος μαζί με τον ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο τον Αστέρα Τρίπολης με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Φατίχ Τερίμ έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Βιλένα, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, οι υπόλοιποι τραυματίες, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Ιανουαρίου
Λαμία – Κηφισιά 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ
17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ
19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης:

Αταμάν: Η… πολύ «ελληνική» αντίδραση του προπονητή του Παναθηναϊκού σε ισπανό διαιτητή που έγινε viral 

Διακοπή στο Ουντινέζε – Μίλαν: Aποχώρηση του Μενιάν έπειτα από ρατσιστική επίθεση (Video)

Παναθηναϊκός: Οριστικό deal με την Μπαΐα για τον Ούγκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09