search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία: Θα βραβεύσει τον σκύλο – ανιχνευτή και τον εκπαιδευτή του που εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

22.01.2024 20:24
skilos mesologgi 876- new

Την απόφασή της να τιμήσει σε πρώτη ευκαιρία τον σκύλο – ανιχνευτή και τον εκπαιδευτή του, αλλά και την εθελοντική ομάδα που εντόπισαν τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι δημοσιοποίησε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Η Φιλοζωική Εταιρεία τονίζει την καθοριστικής σημασίας συμβολή των ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών στις έρευνες εντοπισμού της σορού του 31χρονου Μπάμπη, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου.

Εστιάζει ειδικότερα στον Βελγικό Ποιμενικό της Ομάδας Anubis K9P που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη.

«Ένας σκύλος ξεπέρασε σε δυνατότητες 20ήμερων ερευνών, όλες τις σχετικές ανιχνευτικές ανθρώπινες έρευνες, τεχνολογίες, ομάδες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η Ελληνική Φιλοζωϊκή θα τιμήσει σε πρώτη ευκαιρία απονομής βραβείων δεόντως τον σκύλο ανιχνευτή, τον εκπαιδευτή του και την εθελοντική ομάδα του» συμπληρώνεται.

Η φιλοζωϊκή ομάδα εκφράζει τα συγχαρητήριά της για τις προσπάθειες και των τριών συνολικά σκύλων που συμμετείχαν στις έρευνες ενώ συλλυπείται την οικογένεια του άτυχου θύματος.

Φωτογραφία του σκύλου που εντόπισε τη σορό δημοσιοποίησε χρήστης του Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος: Απείλησε με ξυλοδαρμό δημοτικό σύμβουλο (Video)

Μεσολόγγι: Πυροβολημένος πολλές φορές από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και τα πόδια ο Μπάμπης

Άργησε… αλλά το έστρωσε στην Πάρνηθα: Βόλτα και χιονοπόλεμος από τους Αθηναίους (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:47