search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Τραγικό φινάλε στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη σε βαλτώδη περιοχή (Photos/Videos)

22.01.2024 16:44
MESOLOGGI-121

Στον αγνοούμενο 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο από το Μεσολόγγι, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στην Ευαγγελίστρια. Η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη. Στο άκουσμα της είδησης κατέρρευσε η μητέρα και η αδερφή του.

Στη συγκεκριμένη περιοχή καταγράφηκε έντονη κινητικότητα των αστυνομικών Αρχών, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ενώ νωρίτερα η οικογένεια του αγνοούμενου ενημερώθηκε πως η σορός του βρέθηκε στην περιοχή.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ φέρεται να έγινε η πρώτη αναγνώριση από τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η σορός, η οποία εντοπίστηκε από τον σκύλο της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει εμφανή ίχνη σήψης λόγων των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή σε βαλτώδη περιοχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με έναν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του Μπάμπη, η σορός βρέθηκε μέσα στο νερό και ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη.

Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετείχε πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Η είδηση για τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη έγινε γνωστή όταν όλοι περίμεναν να εξέλθει από το δικαστικό μέγαρο ο 50χρονος κρεοπώλης.

Εκεί βρισκόταν και η μητέρα του Μπάμπη όταν έμαθε την τραγική εξέλιξη.

«Το παιδί μου» ούρλιαξε.

«Πού είναι ο Μπάμπης»

Νωρίς το πρωί και υπό άκρα μυστικότητα, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;» ενώ την ίδια στιγμή το δικαστικό μέγαρο είχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία στην Κρήτη: Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκυλάκι που τους έκανε χαρές

Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες – «Σιγή ισχύος» και απόρριψη των κατηγοριών

Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για εξεταστική: «Κάθε προσπάθεια μεταφοράς των ευθυνών στο ανθρώπινο λάθος, είναι εγκληματική»


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:47